Meizu mx4 flyme hesabıma giremiyorum yardım.Merhaba arkadaşlar. Telefonumu servisten aldığımdan beri flyme hesabıma giremiyorum. "This phone has logged in xzetx@flyme.cn
To use other id, please log in the original one and log it out correctly. " Diye hata alıyorum. Bilgisi olan varmı?
| |
|
|
xzetx replied at 2016-11-27 21:43 hayırlısı usta.. | |
|
|
Gül gül, gülmekte çok haklısın =) Keşke bu markanın ithalatçısı ciddi bir firma olsaydı. Hem kendilerini hem kullanıcıları hemde Meizu'yu rezil ettiler. Artık nasıl bir anlaşma yaptılarsa bütün sorunlu telefonları ucuza ithal edip piyasaya sürdüler herhalde.
Arayüzün stabilliği ios gibi ve buna artı olarak android özgürlüğü eklenince resmen bu cihazlar bağımlılık yapıyor. Neyse şu pro7 gelsinde alalım. | |
|
|
xzetx replied at 2016-11-26 16:02 İstemsizce Gülüyorum kusura bakmayın.. | |
|
|
evet arkadaşlar benim telefonum da bakıma gitti heralde 4 kez falan artık başlarına yıkacaktım dükkanlarını dg'nin sonra yeni diye bir tel gönderdiler o da başkasının bilgilerini içeren bir telefondu.
| |
|
|
o hesap bana ait =)
| |
|
|
User521880576 replied at 2016-11-01 23:47 ne mutlu usta | |
|
|
çözdüm tşkler. telefonu bana satan adamla irtibata geçtim hallettim
| |
|
|
User71244768 replied at 2016-11-01 21:59 batti batmadi bilmiyorum , ne yazik ki ulasabilen kimse yok.. | |
|
|
User521880576 replied at 2016-11-01 18:56 sorunu faturanizin resmiyle sikintiyi mzcs@meizu.com adresine mail atin.(ingilizce) onlar cozebilir | |
|
|
Dg market batmadı? hala hizmet veriyor mu? ve ulaşabileceğim bir yol var mı telefon falan?
| |
|
|
22