[Новини]28 серпня - Flyme 8 Edited by iAlexander13 at 2019-08-22 02:01
Зовсім скоро інтерфейс Flyme отримає нове велике оновлення. Вчора компанія Meizu офіційно підтвердила, що Flyme 8 буде представлена 13 серпня в Китаї. Звісно мова йде саме про китайську версію системи, щодо Flyme з індексом G - нажаль ніякої інформації не оприлюднювалося. | |
|
|
Ньюзмейкери все наплутали... Насправді ж Meizu обіцяли не випустити нову Flyme, а лише зробити "важливий" анонс 13 серпня... Ну і виробник ніби як стримав своє слово! Щоправда, цим анонсом стала зовсім не фінальна версія прошивки Flyme 8 на базі операційної системи Android 9 Pie, а запрошення на презентацію наступного смартфона компанії 16s Pro. (як бачимо - у всіх компаній зараз проблеми з назвами нових телефонів) Все що потрібно знати - цей захід заплановано на 28 серпня, ну і нова трубка иже буде працювати на новій версії прошивки... Через тиждень побачимо, я сподіваюсь! | |
|
|
Evhenii_Dovhopol replied at 2019-09-14 14:37 | |
|
|
Dmitry.V.G replied at 2019-08-11 03:03 Говорят что ум приходит с возрастом, но в твоем случае возраст пришел один... Соболезную... | |
|
|
no comments
| |
From Forum App |
|
Efrejtorzsu replied at 2019-09-12 15:55 Попробуй, я жду! Малолетняя жопоголовая лошара! Тебе твоих барыжных мозгов на большее и не хватает... А насчёт того, что я ответил за всех - так вот: ты знаешь больше всех - так дай людям ссылки на новости, а не пизди тут, только форум засоряешь | |
Глобальная версия flyme - 8 , глобалки не будет!
| |
From Forum App |
|
Evhenii_Dovhopol create on 2019-09-09 20:32 Добре,що ти відповідаєш за всіх! Може ти щей за всіх будеш пі..ди получать? | |
From Forum App | |
iAlexander13 create on 2019-09-10 00:42 Дякую. | |
From Forum App |
|
Efrejtorzsu create on 2019-09-09 10:29 Навряд раніше нового року... | |
From Forum App |
|
Efrejtorzsu replied at 2019-09-09 15:29 Здесь все это знают так же, как и ты. | |
|
|
Чи буде глобальна версія флайм 8 ???
Якщо буде, то коли??? | |
From Forum App | |
24