M6 Note Sensör Sorunuİyi Günler,
Yaklaşık 1.5-2 aydır telefondaki sensörler anlamadığım bir şekilde çalışmayı durduruyor. Telefonu kapayıp açınca düzeliyor. En fazla 4 gün sonra tekrarlıyor. Yazılımsal bir sorun olabilir mi? Flyme'nin Çin sürümü, Beta sürümü, Global sürüm sık sık değiştiriyorum hepsinde aynı sorun var. Telefonu alalı 7 ay oldu. Başlarda hiçbir sorun yoktu ama Flyme 7.1.0.0G güncellemesinden sonra başladı gibi ama emin değilim. Ne yapabilirim bir bilgisi olan var mıdır? | |
|
|
burak2207 create on 2019-04-06 20:54 nisam ayinda ki raporda ilecetegim ekran görüntüleri ile hocam. teşekkürler | |
From Forum App |
|
fatihaksoy create on 2019-03-30 21:14 Ustam tekrardan merhabalar, sanırım sorun yazılımsal ama bir tek bende olunca acaba donanım sorunu mu diye düşünmüştüm. Google Play'de Quick TuneUp diye bir uygulama var orada tüm sensörleri kalibre edince düzeliyor gibi. Ama Flyme sürümünde değişiklik yapınca tekrar oluyor. Siz yine de Meizu'ya iletirseniz çok memnun olurum. İyi günler dilerim. | |
From Forum App |
|
burak2207 create on 2019-03-29 21:13 aksoymf@gmail.com | |
From Forum App |
|
fatihaksoy create on 2019-03-29 21:08 Ustam kusura bakma Instagram kullanmıyorum mail hesabından göndersem sorun olur mu? | |
From Forum App |
|
burak2207 create on 2019-03-29 15:06 instagramdan : aksoyfatih47 zaten profilden belli olur hocam tesekkurler | |
From Forum App |
|
fatihaksoy create on 2019-03-29 16:53 Usta, dedigin gibi ayarlardan sensorleri kalibre ettim. Ama bu gün tekrar oldu. Ekran görüntülerini aldim (çalışmazken ve çalışır durumdayken) sıkıntı şu ki sana nereden ulaşmam gerektiğini bilemedim. Bir de şansımı böyle denemek istiyorum belki güncelleme vs olurda düzelir sanmam ama | |
From Forum App |
|
burak2207 create on 2019-03-28 21:46 Rica ederim zaten oda olmadi en son garantiye yollamak lazim | |
From Forum App |
|
fatihaksoy create on 2019-03-28 07:54 Kırılmaz cam tam kaplayan cesitten olduğu için yamuk takmak gibi bir durum olmuyor. Sensörleri kalibre ettim simdi birde öyle bakayım ama çözüm olmayacak gibi. Vallahi bilemedim yazılımsal mi yoksa donanımla alakalı mı. Şuanda 7.9.3.19 beta sürüm kullanıyorum. Ama daha önce dediğim gibi her sürümde var aynı sorun. En sonunda garantiye göndermem gerekiyor galiba öyle çözülecek gibi. Usta ilgin için teşekkürler... | |
From Forum App |
|
burak2207 replied at 2019-03-28 00:36 Kırılmaz Camları düzgün takmak lazım, sensörü engelleyebilirler. Zaten m6 note'nin üst kısımda ki siyah bandın içinde ve belli olmuyor. Yeniden Kalibre etmek durumu çözebilir. Durumun yazılımsal olduğunu düşüyorsanız, Sorunun Ekran resimlerini, Sürüm bilgisi : 7.x.x.x A-G diye yazın yollarım. | |
|
|
fatihaksoy create on 2019-03-28 03:02 Evet Usta. Çinden aldığım tam kaplayan cam takılı. onunla ilgili bir sorun olduğu mu düşünüyorsun? Önceden normal temperli cam vardı onda da vardı aynı sorun. | |
From Forum App | |
13