Meizu M5note beta ~guncellene hatasi acil yardimMeizu m5 note telefonuma su adresten http://meizudestek.com/flyme flyme7 beta guncellemesi yaptim ne olduysa ondan sonra oldu telefon cince ve ingilizce karisik hale geldi herseyi degisti bir turlu duzeltemiyorum guncellemeyigerialamiyorum yeniguncellemeyapamiyorum hicbirsekilde omuyor llutfen yardim
| |
|
|
User649617556 replied at 2019-02-06 18:23 Recovery'de update dosyası geçiçidir. Yeniden atmanız gerek pc ile,yanlızca update olsun ismi.. (Pcnizde uzantılar açıksa update.zip olarak gözükür)... update_1 gibi olursa okumaz. | |
|
|
Pc den recovery yontemiyle yapayim dedim ama fabrika ayarlarina sifirrlamadan once fimware not corrupt sifirladiktan sona filmware not found hatasi verdi hep
| |
Buradan da indirdim surum ama olmuyor telefondan yapinca olur gibi gozukuyor ama yeniden baslatilinca bi bakiyorum yine beta surum pc den yapinca filmware not faund ve not corrupt hatalarini veriyor
| |
|
|
site de verilen rom hakkinda bilgim yok. flymeos.com/firmware kismindan telefonunuzu bulup uygun surumu atiniz. recovery moduna alip.
| |
From Forum App |
|
4