Whatsapp ve spotify'da sıkıntılar - Flyme 7Selamlar m6s kullanıcısıyım, son update'den önce sadece spotifyda buglar varken güncelleme sonrası whatsapp da bug yapar oldu.
Spotifydaki sıkıntılarım, uygulama belli bir süre arkaplanda kaldıktan sonra yarı ölü oluyor yani kendi şarkı çalmaya ve atlamaya devam ediyor ama bildirim çubuğundan, kilit ekranından durdur atla kapat yapamıyorum. uygulamaya girince de hiç bir liste yüklenmiyor ama şarkı ordan durdurulabiliyor. uygulamayı listeden kapatsam da şarkı çalmaya devam ediyor ve ayarlardan force stop yaparak reset atıyorum. whatsapptaki yeni sıkıntılarsa daha üzücü, sık sık arkaplanda ölü oluyor o da. mesajları bildirimleri falan kendim girdiğim anda alıyor bu çok sıkıntı yaşatıyor bana önemli olayları kaçırıyorum. diğer sıkıntıysa bu ölü duruma geçince whatsappı açtığımda benim online ve yazıyor bilgim karşıya gitmiyor. arkadaşlar falan hep senin whatsapp bi değişik ne ara yazdığın ne ara gördüğün anlaşılmıyo demeye başladılar öyle fark ettim bunu da. bu sorunlar yaygın mı yoksa benim aygıtın şanssızlığı mı acaba? çözüm var mı? şimdiden teşekkürler | |
|
|
sorunun yaygın olması en azından sevindirici, daha hızlı çözüm bulunur umuyorum. yani bu boyutta sorunların olması beni şok etti dışarıdan bakıldığında çok olgun oturaklı bir markaymış gibi görünmüştü ama makyaja çok titiz çalıştıkları için kanmışım meğer.
son güncellemede, çalışmayan spotify'a kilit ekranında dönen plak animasyonu yapmaları neyin kafasıdır?? tamam şık tasarımlar güzel ama düzgün çalışmadıktan sonra anlamsız. önceki LG telefonumu özlemle andırıyor şimdilik | |
|
|
selamlar,
bende m6 var ve flyme son sürüm yüklü, watsapp konusunda aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum, sürekli uygulamayı açıp kontrol etmem gerekiyor. bunun için sanırım yeni sürümü beklememiz gerekecek. | |
|
|
m6s aldım. flyme 6 yı bilemiyorum direkt güncelledi çünkü. spotify kullanmıyorum. ama 7de wp(whatsapp) sorunu bende de var. wp web kullanmak çile oluyor. arada bir telefonu açıp wp yi açmam gerekiyor. uygulamalarda çökmeler yaşanıyor. bir oyun veya yazışma uygulaması olabiliyor bunlar. hele ki benim gibi uzun uzun yazıp gönderen biri için göndermeden çöken bir uygulama veya nadiren oyun oynayan biri için 5 dk'lık keyfin içine tükürülmesi şahsen farklı markalara olan güvenimi kırıyor. xiaomi daha stabil sanıım. ve nedense ben meizu ile çok yakın gibi değerlendiriyordum. ama daha derinlemesine incelemek gerekiyormuş demekki. acı bir tecrübe oldu. ayrıca alt tuşları sürekli sabitlememe rağmen kafasına göre gitmesi veya çeksen de bazen gelmemesi anlaşılır gibi değil.
| |
|
|
3