Uygulamalar çöküyorMerhaba arkadaşlar
ben ilk yeni meizu kullanıcısıyım. m6s aldım. aranıza katıldım Problemime gelecek olursam bazen bazı uygualamalar çöküyor. açar açmaz çöküp tekrar başlayabiliyor veya oyunun ortasında çöküp çileden çıkarabiliyor. Bu problemin çözümü hakkında fikri olan var mı? Ek olarak uygulama izinleri konusunda sor diye işaretlediklerimi sorduğunda izin ver olarak onaylayamıyorum. bunun hakkında da bilgi verir misiniz? Teşekkürler. | |
|
|
User5209706104 replied at 2018-12-10 23:43 Diğer tüm android cihazlarda olabilir.. tabi yüksek sürüme sahip olanlarda .. Aslında Genel bir sorun ama 2019'dan sonra google standart hale getirecek.. Kısaca yeni çıkan yer cihazın bir yerde 7 yada 8 'in üstünden piyasaya çıkacak.. bazı markalar var halen 4.4.4 - 5.1 veriyor ondan ötürü | |
|
|
fatihaksoy replied at 2018-11-29 05:27 Bu genel bir problem mi yani? sürüm farkından dolayı piyasadaki diğer android telefonlarda da oluşabilen problemler. doğru mu anladım? | |
Kullandığınız Cihazın Android Sürümü yüksek ise, uygulamalarda sıkıntı oluyor.. tam tersi düşükse de... Google 2019'dan sonra android 7 yada 8'i baz alarak uygulama geliştirme hükmü verecek... Playda bulunan güncellenmeyen Appler silinecek.
| |
meizu almadan hiç araştırmamışım ben problemlerini. ve algı olarak xiaomi ve meizu kaliteli çin telefonları olarak bakmışım. xiaomi daha stabil sanırım, o sebeple meizuya da aynı güveni duymuştum. gerçi ziaomiyi de araştıracağım artık güvenemiyorum. hayret ediyorum basit problemlerin çözülememesine.
| |
|
|
Aynı telefon ve sorunlar bende de var.
| |
From Forum App |
|
5