Fotoğraflardaki konum bilgisiMerhaba
Telefonumun (Pro 5) GPS' i sürekli açık aynı zamanda fotoğraf ayarlarında coğrafi konum gösterme opsiyonuda aktif. Ancak, çekilen foğraflarda konum bilgisi gösterilmiyor sürekli coğrafi konum olarak Çin yazıyor. Bu problemin kaynağı ne olabilir, nasıl çözülebilir? (NOT : A sürümü kullanıyorum ama bunun neden olmaması gerekiyor. Bir çinli de ülke dışına çıkıp fotğraf çekecektir) | |
|
|
MuratK replied at 2016-06-10 10:00 InsAllah duzelecektir.hic mi yurtdisindan birileri gelmeyecek geo tag ozelligini kullanmayacak mi? :) hayirli cumalar iyi gunler | |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-06-10 02:10 İlginiz için teşekkür ederim. Umarım aynı ilgiyi Meizu' da gösterir. Tüketici beklentilerini / yorumlarını çok dikkate almıyorlarmış gibi geldi bana. | |
|
|
MuratK replied at 2016-06-02 08:56 Sizin icin a betasi kurdum ne yazik ki olmuyor sorunu resimleri ilettim. Hayirli Ramazanlar | |
|
|
Çin yaziliminin olayini ben daha cozemedim Usta. Denemeleri yapin olacaktir InsAllah. Kolay gelsin.
| |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-06-01 16:30 OK. tşk. Map'ı durdurdum. Ama sebebinin bu olduğundan emin olmamakla birlikte denemek için çektiğim fotolarda konum bilgisi yamamaya başladı. Farklı zaman ve yerlerde birkaç deneme daha yapacağım. dün 5.1.6A 'yı yükledim, ondan kaynaklanan bir sorun olabilir mi? | |
|
|
MuratK replied at 2016-06-01 08:41 Ayrıca Ayarlar > Konum Hizmetleri > konum İzinleri Kısmında Amap ve çim map uygulamalarının İznini kapatmak yararlı olabilir iyi günler | |
|
|
MuratK replied at 2016-06-01 08:41 Kusura bakayın : QZSS Kısmını Kalın yazmış telden yazdığım için.. kapatabilirseniz sorun olmaz.. en azından Uygulamarda > amap'ı durdurun. Teşekkür ederim | |
|
|
Merhaba Fatih Bey,
Aktif olarak Google Maps, kullanıyorum ama telefonla gelen programıda kaldırmadım. Dediğiniz nedenden olabilir. Açıklama için teşekkürler. Belirttiğiniz uydu ile iletişime geçmesini engelleyebilir miyim, bunun bir zararı olur mu? | |
|
|
Edited by fatihaksoy at 2016-06-01 13:00
Selamlar.. Google haritaları kurun. Belki duzelir. Bende direk calisti. Iyi gunler dilerim. Cin surumde amap filan var ozel bir uydu sistemi var asya kismina ozel oradan sagladigi icin cikmaz.. Diye biliyorum. Uydu adi : QZSS. Ondan dolayi sadece asya bolumu ucretsiz Gps hizmeti aliyor :) | |
|
|
9