Hat İle İlgili Bir Kaç Sorun Edited by burak2207 at 2018-10-14 18:44
Öncelikle merhabalar, Yakın zamanda M6 Note modeliyle Meizu'ya geçtim. Acaba Türk Telekomda sorun yaşayanlar var mı? Hem internet hızı düşük hemde telefonu tanımlamıyor. İnternet en yüksek 3mb gördü indirmelerde, hız testlerinde vs. üstelik 4.5Gde. Telefonu tanımlanıyor dediğim ise Türk Telekom Online İşlem uygulamasında telefon marka ve model kısmı boş gözüküyor(ekran görüntüsünü koyacağım). Benim gibi bu sorunu yaşayan başka birileri varmı varsa çözüm bulabildiniz mi? Başka model kullanan varsa böyle bir sorun var mı? M6 Note yakın zamanda çıkan bir model olduğu için mi sistemlerine eklenmedi yoksa bilen varsa beni de bilgilendirirse çok sevinirim. Bayağı uğraştım bununla ilgili en son birde sizlere sormak istedim sizlerinde başınıza böyle bir şey geldimi diye. Kusura bakmayın uzun bir yazı oldu. | |
|
|
burak2207 create on 2018-10-28 05:09 bu sorun sadece bende yok herkeste var | |
From Forum App |
|
FulcrumX99 create on 2018-10-26 22:49 Benimkinde 4.5G geçmesinde bir sorun yok. Acaba sizde başka bir sorun mu vardır? | |
From Forum App |
|
Yasin58 create on 2018-10-27 22:08 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Türk Telekom gerçekten tavsiye edilecek bir operatör değil kesinlikle. Cihazı tanımamasını hızdan dolayı değil, daha çok orasi boş ya beni rahatsız eden aslında o. Takıntılı bir insan da değilim ama Meizu'yu umursamamalarina rahatsız oldum. Başka markalarda bir sorun yok. | |
From Forum App |
|
ben pro7 plus türktelekom kullandım 5 ay internet hızı hiç hoşuma gitmedi istanbulun göbeğinde genel olarak 3g çekiyordu 2 haftadır turkcell kullanıyorum on numara hep 4g.
ve 50 mpbs nin altına düşmüyor Bu arada Turktelekomun cihazı tanıması tanımaması önemli değil tanısada hızı aynı olacak Türktelekom vodafone tafsiye etmiyorum geçebiliyorsan türkcell gerisi yalan | |
From Forum App |
|
burak2207 create on 2018-10-16 15:25 ben kullanıyorum 4.5 g olmuyor | |
From Forum App |
|
Forumda marka ismi belirtmek yasak mı acaba diye düşündüm. Neden bir Allah'ın kulu cevap vermiyor bukadar basit bir soruya? Türk Telekom kullanıyor musunuz?
Kusura bakmayın belki yersiz bir çıkış oldu ama haklı olduğumu düşünüyorum. | |
From Forum App |
|
@fatihaksoy usta sende bir sorun var mıdır bu konuyla alakalı, yoksa birtek bende midir?
| |
From Forum App |
|
Türk Telekom kullanan hiç Meizu'cu yok mu?
| |
From Forum App |
|
Edited by burak2207 at 2018-10-12 19:45
online işlemde marka ve model kısmı böyle gözüküyor. | |
From Forum App |
|
9