Meizu MX5 GOOGLE HİZMETLERİ SORUNUMerhaba arkadaşlar. Meizu mx5 kullanıyorum. Birdenbire google play çalışmamaya başladı. Birkaç şey denedim işe yaramayınca telefon çok silinip yükleme falan yapılfı blki ondandir deyip yüzeysel sıfırlama yaptım. meizu app store `dan google hizmetletini indirip içinde kurulumunu gerçekleştirdim aynen. İşe yaramadı. Cihazdaki tüm dosyaları ve ayarları silmek için derin format atıp google hizmetlerini indirip google play kurulumunu yaptım ama hâla google play store`a basınca 10 sn boyunca beyaz ekran çıkıyor, ardından sonuç alınamadı falan yazıyor. Tüm dosyaları ayarları silmeme rağmen böyle oldu. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
| |
|
|
barbaros5600 replied at 2018-07-15 19:40 arkadaşlar ayarlara gidib diğer hesablara girib google accounta daxil olub senkronizasyonların tikini kaldirin 100% düzelir. senkronizasyonu kapalı edin hepsini. başka hiç bir şey yüklemenize gerek yok | |
|
|
arkadaşlar ayarlara gidib diğer hesablara girib google accounta daxil olub senkronizasyonların tikini kaldirin 100% düzelir. senkronizasyonu kapalı edin hepsini. başka hiç bir şey yüklemenize gerek yok
| |
|
|
用户469002628 replied at 2018-07-15 21:55 Google tarafından sertifikasız olan cihaz. Pro7 öncesi böyle maalesef. Google Play'den ayarlara girip en alta bakarsanız görürsünüz. | |
|
|
m 2 note da 2 gün aynı sorunu yaşadım Chrome da giremiyordum fakat kendiliğinden normale döndü sorunun google den kaynaklı olduğunu düşünüyorum
| |
From Forum App |
|
banamisin create on 2018-07-15 21:10 hocam sertifikasız meizular derken neyi kastettiniz | |
From Forum App | |
Edited by banamisin at 2018-07-15 21:13
Google Play hizmetlerinin son sürümü yapıyor bu sorunu. Şimdilik onu kaldırın arkadaşlar. Şu an sertifikasız tüm Meizular bu sorunla boğuşuyor bendeki M2 de dahil. | |
|
|
Aynı sorun bende de oldu
| |
Aynı sorun bende de var şu an acil çözüm bekliyoruz.
| |
|
|
8