Google Play Oyunlar ( MX4 ) Edited by burakkoc at 2016-05-11 06:45
Selamın Aleyküm ; Bildiğiniz üzere Flyme 5 beta G sürümü geldi ve benim hiç anlam veremediğim bir sorunum var Google play üzerinden hertürlü uygulama yükleniyor neredeyse her şey ancak Google play oyunlar indirilmiyor aslında indiriyor ama tam yükleme aşamasına gecince hata veriyor " uygulama beklenmiyen bir hata nedeniyle yüklenemedi (-505) " diyor bende birde apk indirip kurmayı denedim ve sonuç farklı olmadı yüklerken " Uygulama Kurulu Değil " diyip kurmuyor çözümü olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)
| |
|
|
omeryanik replied at 2016-06-18 10:29 Imeiyi istanbulda.. Dg atabiliyormus usta boxlari var.. Imei | |
|
|
Hocam imei atma ilgilisorum var. Mx5 imei değiştim. Yeni sürüm yükleyince eski imei geri geldi. Nasıl çözeriz
| |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-05-26 17:09 Haziran ortası oldu hala yayınlanmış bir düzeltme yada yeni sürüm yok. Diğer cihazlar 5.1.6.0G aldılar bile. Ayrıca sms gelmeme problemide var. Stabil diye yaptıkları yazılım buysa vay flyme yazılımcılarının haline. | |
|
|
radres replied at 2016-05-26 11:22 Meizunun haberi var merak etmeyin haziranda surum beklentim var.kesin degil ama haziran ortasinda bir surum alabiliriz. | |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-05-17 14:35 Gelecek sürümü beklersek biraz sıkıntı MX4 e global stabil sürüm çok geç geliyor. 4.5.7 I sürümü kasımda gelmişti. Yeni stabil sürüm 5.1.5.0 G mayısta geldi 6 ay sonra. Umarım 1-2 hafta içinde yama yayınlanır. Bunuda yönetime iletirseniz iyi olur. 6 ay stabil sürüm bekledik. @fatihaksoy | |
|
|
Bu sorun düzelmiyor herkesde var.
| |
|
|
Asıl biz teşekkür ederiz hocam
| |
|
|
G Sürümünde ki Eksiklikler Neler konusunda belirtiğim gibi Sorunu yöneticiye ilettim.. Gelecek sürümde iyileştirmeler yapılacaktır. teşekkür ederim
| |
|
|
aynı sorun bendede var. cihaz mx4 5.1.5.0 G yüklü.
| |
|
|
Merhaba.
Google installeri deneyerek kurunuz... Yuklu gozukse bile gaaps tan unistall yapiniz usta. Sonra take a key diyerek kurun bastan. Sorunun duzelecegini dusunuyorum kolay gelsin. (turkce forum icinde gapps basligindan adimlari izleyebilirisiniz.) | |
|
|
10