play store yükleme sorunumerhaba, 2016 mayıs ayında alıp kullanmaya başladığım diğer kullandığım telefon modellerine çok memnun kaldığım meizu pro5 telefonum en son gelen güncelleme ile sadece çince uygulamalar olan hiç kullanamadığım bir telefona dönüştü, ilk alıp meizu app store den google installer yükleyip play store kurmuştum ama en son gelen güncellemeden meizu play store de google installer arattığımda önceki indirdiğim google installer çıkmıyor, eski galerimi, google play store ve uygulamalarımı kurtarabilir miyim, hiç olmazsa google play store yüklememe yardım eder misiniz?
| |
|
|
merhaba tekrardan, yazdığınızı cevabı birkaç kere okuduktan sonra nerede hata yaptığımı buldum, ben; google installer olarak aratıyordum, cevabınızı tekrar tekrar okuyunca sadece google yazıp arattım ve google installer aramada ilk sırada çıktı, yükledim, çok teşekkür ederim, iyi geceler.
| |
|
|
merhaba yardım çabanız için teşekkürler ama aramalarda malesef google installerle alakalı birşey çıkmıyor, yapamadım malesef
| |
|
|
teşekkürler hemen uygulama yapıp bilgilendirme yapacağım
| |
|
|
Anladigim kadariyla cihazini yukseltirken verileri silmissiniz.Meizunun marketinden google diye yazip aratin diger uygulama magazalarinda ara secenegine basin ve google app installeri yukleyin.Ama once cihaz dilini ingilizce yapin ve sonra bu adimlari uygulayin
| |
From Forum App |
|
4