Mx4 6.2.0.0 telefon sarji %20 de kapanma sorunuArkadaslar merhaba flyme os da yeniyim cihaz mx4 her sey guzel ama telefonda bir skinti var ben yazilimsal oldugunu dusunuyorum. Telefonu geceden sarja takip sabah aldigimda telefonun sarji %35 e gelidiginde birden 2 dk icinde %20 ye kadar dusup sonra kapaniyor. Actigimda %0 kalmis. Ama soyle bir durum var. Sarja takiyorum %30 da cekiyorum normal sekilde iniyor sarj. Batarya problemli demeyin bataryayi degistirdim. Kalibrasyon falan nasil yapilir meizuda yada rom atamaz miyim ?
| |
|
|
sistemden kaynakli bendede 15 ten sonra kapaniyor
| |
From Forum App |
|
User5206043672 replied at 2018-01-26 04:37 denedinizmi sonuç ne oldu acaba.. sorunun batarya kaynaklı olduğuna kanaat getirmeye başladım çünkü şarj ederken de saçmalıyor.şarj ederken başta normal gidiyor sonra %30 larda takılı kalıyor sonra birden %80 lere çıkıyor. yani bilmiyorum ne yapacağım.. | |
|
|
merhaba
aliexpresten yeni batarya aldim bende.Markasi LOSONCOER BT40 modeli.Acikcasi batarya omrum uzadi.Sizde alacaksaniz eger NOHON marka var onu daha cok oneriyorlar.12 gunde filan geliyor ulkeye. | |
From Forum App |
|
sevgili arkadaşlar lüten yardım..
3g açıkken artık %65 te kapanmaya başladı. kalibrasyonla alakalı değil galiba. kaç kez sabaha kadar full şarj ettim yararı olmuyor. batarya kaynaklı olduğunu düşünmekteyim. ama hangi bataryayı almam gerektiğini bilmiyorum(hoş türkiyede bataryası da bulunmuyor ya) çinden fala getirteyim olmazsa. bazı bataryaların uyum sağlamadığı sorunun devam ettiğini yada ekranda titreme falan yaptığını yazanlar var. sorununu çözen arkadaşlardan yardım beklemekteyim. saygılarımla... | |
|
|
Edited by User501252236 at 2018-01-30 18:48
2018-01-30 18:40 sa hayılı günler bahsettiğiniz gibi hiç açılmayacak olana kadar açmaya çalışıyorum artık hiç açılmayacak gibi olduğunda full şarj ediyorum bu şekilde batarya kalibrasyonu yapıyorum ama sorun giderilmiyor.ayrıca geçen gün eminönünden yeni pil alarak pili de değiştirdim yine aniden kapanmaya devam etti. aynı sıkılntı devam edince yazılımsal olarak bir sıkıntı olduğunu düşünerek eski yine pilini taktım.. siz hangi marka pil aldınız acaba ve hangi yazılımı kullanmaktasınız.. | |
|
|
batarya kalibrasoyunu yapın iki haftada bir komple bittiği zaman telefonu 2-3 defa açmaya çalışın en son hiç belirti vermediğinde sarja takın dolsun batarya kalibrasyonu yapmış olursunuz bu şekilde
| |
|
|
User5206043672 create on 2018-01-26 04:37 kardesim dun batarya degisimi yaptim bende sorun bataryadaymis artik cihazim %30da kapanmiyor durduk yere kapanmiyor sorun cozuldu.Sen once 5.1.12 surumunu kur tum yazilimlarini yukle.guncellemellerini yap sonra verileri silmeden 6.2.0.0 a guncellemeyi bi dene bakalim fark edecekmi | |
From Forum App |
|
User501252236 replied at 2018-01-22 03:23 usta ben telefonu 5.1.12.1G ye geri dödürdüm şimdi 5.1.12.0 ı indiriyorum. Deneyeceğim bidaha çok saçma değil mi bataryayı bende değiştirdim, Yazılım bataryayı kontrol edemiyor :S | |
sevgili arkadaşlar yaklaşık 15 gündür aynı sorunu yaşıyorum. bazen batarya %45 -40-30-20 ye düştüğünden telefon kendini kapatıyor.şarja takıyorum %1 den şarj etmeye başlıyor. yani anlamsız bir şekilde bişeyler oldu. 6.2.0 sürümüne geçtikten sonra oldu.yeni batarya aldım- bataryayı değiştim kalibrasyon programı kullandım bataryayı kalibre ettim ama bişe değişmedi malesef. günlerdir uğraşıtorum kafayı yiyecek hale geldim.şimdi 5.1.12. sürümüne dönmek istiyorum onu da yapmıyor. hatta eski sürümlerin hiç birine geri dönmüyo. yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla...
| |
Benim mx4.cihazimda da %35 lik bir kayip mevcut.Direk %1e dusuyor yada cihazi kapatiyor.Actigimda %30 olarak gosteriyor ve normal sekilde %1e kadar kullanabiliyorum.Batarya yemis bariz belli yeni batarya siparis ettim bekleyip gorecez
| |
From Forum App |
|
11