Gelecek Meizu Modelleri İçin Önerileriniz Neler Edited by fatihaksoy at 2016-06-27 17:12
Merhabalar Gelecek Meizu Modelleri için önerinizi yazınız,çiziniz ve bu konunun altına ekleyiniz.. Bu Durum Belki Meizu`nun ileride sizin tasarımlarınızdan esinleneceği bir olay olur, yada önerileriniz dikkate alınıp gelecek model yada sürümler`de fikir edinebilirler.. Türkiye`de ki arkadaşlar, abiler, kardeşler hadi Meizu`ya Önerimizi ve Çizgilerimizi yansıtalım.. İyi Günler. | |
SignatureFly ME <3 |
|
abdulcemal replied at 2018-02-20 15:33 Usta kanun çıktı, o tür programlar yavaş yavaş engellenecek çünkü : Sen bunu kullanırken KENDİ rehberini de paylaşıyorsun. özel hayatın gizliliği meselesinden dolayı olabilir. ama eskiden CIA vardı onu deneyebilirsin usta | |
|
|
Selamunaleykum fatih kardesim rehberde olmayan nm kime ait oldugunu gosteren mege isimli program turkiyede calismiyor acaba bu veya bunun gibi bir programi gelecek guncelemeler icerisine entegre etmeleri mumkunmu cok program denedim ancak hicbiri mage gibi etkili degil
| |
abdulcemal replied at 2016-09-04 14:38 Yapılabilir galiba haklisiniz. | |
|
|
Meizu m1 note aldıktan sonra meizu m2 note modelinide aldım şuanda ikisinide kullanmak tayız m1 modelinin dokunmatik ekranı kırıldı değiştirmek için gerekli servisle görüştüğümde 432 tl fiyat çıkardılar başka bir firmadan bir kardeşimizin tavsiyesi ile buldum makul bir fiyata alıp değiştirdim yazılımdaki sadeliğini sevdiğim telefonun söküp tamiratıda okadar güzeldi bundan sonraki tlf larım meizu olacak ancak kasanın birazdaha güçlenmesi hafıza kartının ayrı bir yerde olması bence daha güzel olurdu
| |
|
|
Root bölümünün istendiği zaman açılıp kapanması iyi olur
| |
|
|
hazara66 replied at 2016-08-26 17:02 Kısmet teşekkürler yorum için | |
|
|
Pro 7'de EDGE ekranı var diyorlar Onun haricinde pro 6'daki gibi bir rezalet batarya olmasın. 3binleri görmeye alışığız
| |
|
|
User458325960 replied at 2016-08-03 21:56 değişsin' de çizimle desteklerseniz sevinirim :D | |
|
|
Telefonun tipi biraz değişirse güzel olur
| |
|
|
burakkoc replied at 2016-08-03 14:33 teşekkür ederim usta.. Aklınızda bir çizim varsa onuda paylaşabilirsiniz. | |
|
|
21