pro 6 sArkadaşlar. meizu pro 6 s modelini kullanan var mı. almayı düşünüyorum. türk telekom kullanıyorm 4 g de sorun yaşar mıyım. performans ve kamera nasıl ? iyi kötü deneyimlerinizi yazar mısınız ?
| |
|
|
valla 1 aydır kullanıyorum kardeşim meizuyu aramıyorum değil. iki telefonun da eksikleri var sanki birbirlerini tamamlıyorlar birinde olan sıkıntı diğerinde yok değişik bi durum yani. ama şunu söylim . meizu flyme sistemini daha stabil hale getirsin ve android versyonu güncel tutsun o zmn çok satar işte. ha birde xiaomi için çinlilerin iphone u diyorlar ya yanlış bence . meizu çinlilern iphone u xiaomi samsungu dicem ama samsung kimin tam bilmiyorum
| |
|
|
fatihkara53 create on 2017-08-19 22:14 güzel burda abinin birine aldık çok narin abi kılıfla kullanmanı tavsiye ederim her an kırılacakmış gibi telefon benim meizu pro 6 metal olunca taş gibi | |
From Forum App |
|
SametUnal create on 2017-08-19 19:34 sağol kardeşim. bütçe dostu mi 5 prime aldım | |
From Forum App |
|
fatihkara53 create on 2017-08-19 04:24 sağlıcakla kullan abi hangi modelini aldın? | |
From Forum App |
|
teşekkürler arkadaşlar. meizudan vazgeçtim xiaomi aldım. meizunun güncelleme sorunlarından gına gelmişti artık. meizuda tek özlediğim özellik tek tuşla bütün herşeyi kontrol edebilme. xiaomi de de o şekilde ayarlanabiliyor ama aynı kolaylıkta değil açıkçası.
| |
From Forum App |
|
Bu arda benim anladığım 6 ile 6s arasında kamera dışında bir fark yok. Diğer bütün özellikler aynı. 6S'e 6 nın flyme sürümlerini yükleyebiliyorsun. Ben yükledim.
| |
|
|
Ben aldım yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Çok şık ve sağlam bir telefon. Flyme 6 Global sürüm yükledim. A sürümlerde Türkçe dil desteği yok. Türk Telekom 4G de hiç bir sorun yok.
| |
|
|
bir prblem yok gayet iyi imei de atabilirsim kamera harika olmuş artı ekran ve pil ..ben pro 6 kullanıcısıydım bu modelle geçtim tek kelime ile harika...
| |
|
|
8