LTE 800 ve 900 Mhz desteği Edited by mesuts at 2016-04-11 17:19
Arkadaşlar LTE 800 ve 900 Mhz desteği için meizu ya sesimizi nasıl duyurabiliriz. Meizu mx4 kullanıyorum | |
|
|
serhattural replied at 2016-07-10 15:20 destek için i aggre'ye bastım.. dikakte alınması lazım tabi adamlar optimizeyi kendi ülkeleri alt yapıları için yapıyor madem global hayali var bizleri dikkatte almak zorundalar.. teşekkür ederim. geri bildirim için | |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-05-03 20:00 MErhaba Fatih BEy, Anladığım kadarıyla donanım desteği var, yazılım olarak geliştirme ihtiyacı var. Telefonu alan çoğu kişi bu konudan ciddi rahatsız. Şurdan destek verilebilir sanırım. http://forum.flymeos.com/forum.php?mod=viewthread&tid=565 | |
|
|
unalbal replied at 2016-06-08 20:30 Merhaba vodafone sorunlu ustam yaww bazen sebekenin dibinde bile cekmiyor anlamadim gitti vodafondan cok sikayet var. | |
|
|
merhaba
çinden mx4 pro getirttim fakat 4g de sorun yaşıyorum iş yerimde şebeke daha zayıf olmasına rağmen 4g yi çekiyor evde ise eski telefonumda full çeken 4g yi bulamıyor şebekem vodafon | |
|
|
uurturk replied at 2016-05-19 16:38 Turkcell için iyi diyorlar. ama tabi çevrenizde kullanan kişilere de bir danışın derim. iyi günler | |
|
|
merhaba mx5 kullanıyorum hattım vodafone çalıştıgım iş yerinde 4.5 g yi bırak 3g sureklı gıdıp gelıyor hangı operatöre geçmemi önerirsiniz ?
| |
|
|
Merhaba meizu mx4 pro kullanmaktayıö son 2 aydır telefonla konusurken yada öylesine internette gezinirken sinyal kesilmesi yaşıyorum. Aradığım kişiyle konusurken pat diye hücresel ağ kullanılamıyor diye hata veriyor sinyal kesiliyor bir iki dakika sonra geri geliyor. Ayrıca karşı taraf kendi sesini yankılı duyuyor . Herhangi bir bilginiz varmı ? Ve ya servis ile bir bilginiz ?
| |
|
|
merhaba,
Telefonum Pro 5, hattım Turk Telekom ve 4.5 g' yi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. | |
|
|
sabri_009 replied at 2016-05-03 16:05 Her yerde bir ihmal var. Meizu bunu ongorememis belli ki gelecek modellerde artik bir duzeltime giderler. Tesekkur ederim | |
|
|
cengiz replied at 2016-05-03 13:39 Haklisiniz global pazara cikan bir firmanin tüm opsiyonlari dikkate almasi gerekir. donanim destegi yoksa yazilimla cozulecegini sanmam. Tesekkur ederim. | |
|
|
16