Flyme Forum Uygulaması ProblemiHerkese iyi akşamlar,
Flyme Os 6.1.0.0 A kullanıyorum. Flyme forum uygulaması içerisinde flyme hesabıma giriş yapamıyorum. 404 hatası veriyor. Konu hakkında bilgisi olan veya aynı şeyi yaşayan var mı? Ekran görüntüsünü ekledim.
| |
|
|
VLKNYNL replied at 2017-07-17 10:39 A sürüm kullanan herkes. | |
|
|
fatihaksoy replied at 2017-07-17 08:32 Bizim kullanıcı olarak bu hataları bildirebileceğimiz bir yer var mı yoksa sadece belirli kullanıcılar mı bu hataları bildiriyor? | |
|
|
VLKNYNL replied at 2017-07-14 18:21 A firmware'de forum uygulaması protokol sorunu nedeniyle çalışmıyor. 2 aydır olan bir sorun. | |
|
|
Bu A sürüm G sürüm farklarına ben de bir ara kafayı taktım ama ikisi arasındaki farkları güzelce veren bir yer bulamadım. TR forumu ile ilgili ben de aynı şekilde düşünüyorum. Çok büyük bi kullanıcı tabanı olmamasından olsa gerek. Meizu ile ilgili bir burayı bir de meizufans. eu'yu takip ediyorum.
| |
|
|
Ben su etkinlestiremedim A surume turkce yukleyecektim olmadi biraktim A surum doludolu global bombos hic bisi yok buda beni soguttu acikcasi birde tr formu bos pek bisi yok meizu turkiyede bir duzen kuramadi inglizce veya cincen varsa cin sayfasinda baya bisiler var...
| |
From Forum App |
|
Root durumu bende biraz karışık. Ben denediğimde root yetkisi aldım ama root isteyen adaway çalışıyor, titanium backup çalışmıyor
| |
|
|
Ayni sorun bendede vardi giris yapamadim cihazida rootlayamadim dil yuklemek icin o uzden G ye tekrar donus yaptim
| |
From Forum App |
|
Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek de işe yaramadı. İlginç. Bu arada 404 hata kodunun altındaki çince uyarı yazısı aradığınız sayfa silinmiş diyor.Bu arada bu hata forumda dolaşırken değil "Ben" kısmına geçmek isteyince oluyor.
| |
|
|
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. İnternete bağlı olduğumdan eminim. Burayı geçtik. Uygulama verilerini temizlemiştim, o da sorunu çözmedi. Meizu hesabından çıkış yap derken ayarlar bölümünden giriş çıkış yap diyorsanız onu da denedim. Sonuç yine olumsuz. Uygulama 1.0.2 versiyonu yani güncel. Zannediyorum bu A sürümünden kaynaklanan bir problem. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyeyim bakalım.
| |
|
|
Öncelikle internete bağlı olduğunuzdan ve internet sağlayıcınızda bir problem olmadığından emin olun. Ayarlardan flyme forum uygulamasının verilerini temizleyin. Meizu hesabı uygulamasından çıkış yapıp hesabınıza tekrar girmeyi deneyin. Yine olmuyorsa başka bir kaynaktan Flyme forum uygulaması edinin.
| |
From Forum App |
|
10