Meizu MX5 Flyme 6.1.0 Stable Rehberde bulunan "birçok" SorunlarMerhaba Arkadaşlar
Bildiğiniz üzere Flyme 6.1.0 Stabil versiyon Flyme'nin kendi sitesinde yayınlandı fakat yüklemenizi kesinlikle önermiyorum.Şimdilik Tabi. Hatalara gelelim: 1- Örneğin rehberde Öğrenci Kamil isimli bir kişi var diyelim. Arama kısmına "ogrenci" yazınca çıkıyor. Fakat "öğrenci" yazınca çıkmıyor. 2- Birden fazla kelime ile aratmaya çalıştığımda hiç sonuç bulamıyor. Örneğin "ogrenci kamil" veya "öğrenci kamil" yazınca sonuç yok. 3- Gelelim aklıllara zarar hataya rehber kendi kendine hareket ediyor (Yani aşağı ve yukarı scroll yapıyor.) 4- Rehber müthiş derecede pil harcıyor. Rehber ve Arama uygulaması gün içerisinde hiç kullanmadığım halde pili en çok kullanan uygulama olarak görünüyor. Hataları bildirme imkanı olan arkadaşlar bildirirlerse sevinirim. | |
|
|
Merhaba konuyla alakası yok ama sorun yaşıyorum telefon kapandı şarja takınca low battery keep charger on uyarısı veriyor ve yüzde göstermiyor şarj da artmıyor yardım edebilrseniz çok sevinirim cidden
| |
|
|
Arkadaşlar m2 note telefonuma 6.1.0G kararlı sürümü yükledim ancak aşırı derecede RAM ve Pile yüklendiğini gördüm. Öncesinde 6.7.4.11 Beta yüklüydü gayet stabildi ram kullanımı ve pil gayet iyi gidiyordu. Tekrar bu sürüme geçtim. Tecrübesi ve tavsiyeleri alabiliriz. Android tabanı 6 veya 7 olmadıktan sonra güncellemeler çok anlamsız geliyor.
| |
|
|
sorunlarınız iletilecektir.
| |
|
|
3