Telefona imei atmakArkadaşım meizu ve ülkeye gelmeyen telefonları kullanmak için mecburen imei atıyoruz veya bir şekilde attırıyoruz.
Imei atmak bana hiç sıcak gelmiyor çünkü sanki telefonun orjinalliği gidiyor ve yüzde yüz performans vermeyecek gibi geliyor.bir programa crack atmak gibi bişey sanki.. Telefona imei atmak telefonun çekim olsun performans olsun başka şeylerde tam randıman vermesine engel olur mu yoksa imei atmanın şekilleri var ona göre değişir mi yoksa telefonu orjinal alıp imei kaydı yaptırıp kullanmakla aynı performansı verir etki etmez mi bilenler açıklama yapabilir mi | |
|
|
Giray bey M3 note L serisinde aynı yöntemle atılıyor mu
| |
|
|
Bir önceki gönderime ek olarak: Cihazınızı rootlamanıza bile gerek yok, onu da belirteyim. Bir küçük uygulama indirip yeni imei lerin yazıp telefonu yeniden başlatıyorsunuz. IMEI leri kontrol ettikten sonra bu işlemi yapmanıza olanak sağlayan programı da cihazınızdan silmenizde sakınca da yok.
| |
From Forum App |
|
Hiçbir farkı yok, en ufak bir farkı da olmaz. Hele MX5 gibi MTK işlemcili bu işin 1 dakika dahi sürmediği cihazlarda efor da sarf etmenize gerek yok çünkü siz telefonun ayarlarının yer aldığı build prop dosyalarına dokunmayacaksınız bile.
İçiniz tamamen rahat olsun. | |
From Forum App |
|
Daha sonra tekrar Meizu orjinal IME attım. Tabii ki yasal uyarı aldım.
| |
From Forum App |
|
Ben de M3s'e attım. Biri Nokıa diğeri Iphone 4'e ait IME numarası idi.
| |
From Forum App |
|
Bende de aynı psikolojik etkiyi yapıyor. Sanki yaşa dışı kullanıyormuş gibi bir şey. Ama şöyle düşünün telefona göre IME kayıt parası değişmediğinden eski telefonu kullanmayıp yenisini kullandığınız için yasal olarak bir sıkıntı teşkil etmiyor. Bir de böyle yaparak kul hakkına girmediğimizi düşünüyorum. Yurt içi kayıt ettirmek en iyisi ama uğraştırıyor.
| |
From Forum App |
|
mx5 telefon rootluysa çok kolay yaparsın google playdan chamelephon indir ordan kolayca yaparsın
| |
From Forum App |
|
jakob11 replied at 2017-06-22 01:33 Meizu zaten mediatek kullanıyor.. Nasıl attın hangi telefona | |
|
|
ben attım hiç fark görmedim tabiki mediatek'se
| |
From Forum App |
|
9