A ve G sürüm farklarıArkafaşlar FlymeOs A ve G sürümleri hakkında birkaç sorum var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
1- A sürümde ingilizce dil desteği var mı yani ingilizce olarak kullanılabilinir mi? 2- G sürümünde hangi özellikler kırpılıyor? 3- G sürümünde A sürümünde olmayan özellikler var mı varsa nelerdir? 4- Güncellemeler ilk önce A sürümü için mi çıkıyor? 5- Türkiye'den aldığım bu cihaza A sürüm kurabilir miyim? 6- Google servislerinin kurulumu A sürümünde aynı mı farklı ise nasıl? 7- Flyme 6 kararlı A sürümü çıktı mı yoksa G sürümüyle aynı zamanda mı çıkıyor? | |
|
|
Yasin58 create on 2017-05-06 14:24 A sürümünde asistan var siriye benzer inşallah G sürümüne gelirse güzel olur gelir mi acaba? | |
From Forum App |
|
6 google servislerini flyme 6 da hiç kurmayı denemedim ama 5 de aynıydı sıkın olmaz hem verileri silmeden Asürümüne geçersen cihaz yarı yarıya yakın türkçe oluyor
7 flyme 6 kararlı A sürümü çıktı G sürümü önümüzdeki hafta (salı günü diye bir söylenti var ) bekleniyor | |
From Forum App |
|
1 A sürümünde ingilizce ve çince yani ingilizce var
2 çine özel uygulamalar var zaten senin işine yaramayacak şeyler yani özellik olarak aynı 3 G sürümünde olupta A sürümünde olmayan birşey yok üstteki dediğim gibi çine özel uygulamalar 4 güncellemeler genel olarak ilk A sürümüne geliyor 1 yada 2 hafta içersinde G sürümü çıkıyor ama flyme 6 da aksilik oldu G sürüm uzun sürdü 5 türkiyeden almış olduğun telefonla (türkiye resmi kayıtlı) A sürümü G sürümü dolaşa bilirsin sıkıntı yok | |
From Forum App |
|
Zannediyorum Çin, Hindistan ve dünyanın geri kalanına satılan telefonlar arasında donanımsal farklılık var. Çünkü sık sorulan sorular kısmında diğer bir maddede A sürüm yüklenen telefonlara G veya IN sürümü yüklenemez diyor ve yüklerseniz telefonu "brick" yapabilirsiniz yani kullanılamaz hale getirebilirsiniz diyor.
| |
From Forum App |
|
Bu arada beşinci sorunun cevabını sık sorulan sorular kısmında buldum ama o da başka bir sorunun kafama takılmasına sebep oldu. Diyor ki: G ve IN (hindistan) sürümü yüklü telefonlara A sürümü yüklenebilirmiş ancak A sürümünde yer alan bir çok servis kullanılamazmış. Şimdi 1- Hangi servisler kullanılamaz?
2- A sürüm yüklendiği halde neden kullanılamaz? | |
From Forum App |
|
Moderator arkadaşlar bu konuyla ilgilenirse iyi olur forumda açılmış en iyi başlıklardan A sürümde ingilizce olduğunu biliyorum türkçe yok ve daha stabil olduğu söyleniyor detaylı bir bilgim yok malesef
| |
|
|
6