Mx6 Vodafone bağlantı kopması Edited by User5202515088 at 2017-05-02 16:53
Vodafone da sürekli bağlantı kopma sorunu yaşıyorum. 3g 2g farketmiyor. 4.5 g zaten yok Çözümü var mı? Başka bu sorunu yaşayanlar var mı. Sıkıntı donanımsal mı yazılımsal mı acaba? Telefon mx6 Surum 5.2.5 G | |
|
|
mx 6 icin son beta son sürümü yukleyince kopma sıkıntısı bitti. bir haftadir kopma yasamiyorum. bilginize. 4.5 g de olmayiversin dedim artık. bu na da şükür
| |
From Forum App |
|
m5 lerde küresel versiyon telefonlarında 800 bant var ben kullanıyorum 4g süper çekiyor Türk Telekom kullanıyorum. isteyen varsa m5 küsecek versiyon satabilirim.
| |
From Forum App |
|
mtk enginer modu yükle. oradan banta gir gereksiz yani Türkiye olmayan bantları kaldır düzelir.. Türkiye'deki bantların hangisi olduğu internette var
| |
From Forum App |
|
Arkadaşlar meizu xiaomi gibi çin telefonları 4g 800 band ları desteklemiyor vodafone genel olarak 800 band dında çalışıyor sıkıntı oluyor Turkcell e geçin sıkıntı yaşamazsınız
| |
From Forum App |
|
yuhuju create on 2017-05-04 23:48 benim sürüm flyme6 beta.. yazilimdandir diye düşündüm ama hepsinde kopuyor | |
From Forum App |
|
bendede oluyor o lanet sorun kardeş.. benim hat bimcell neden olur bir türlü çözemedim
| |
From Forum App |
|
6