Flyme 6 GlobalAndroid 8 çıktı biz hala 6 yı bekliyoruz. Stabil versiyonu yayınlamayı düşünüyorlar mı? Beklemek bile sıktı artık!
| |
|
|
arkadaşlar bende meizu m3 note var bu flyme yazılımda ekran yayınlama yok yada ben bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
| |
|
|
flyme 6 bence stabilleştirilirse geliştirilirse Android 6 yada 7 yi aratmaz gerçi 7 yi verseler güzel olur ama olmasada bence büyük eksiklik değil yakın zamanda vereceklerini zannetmiyorum sabırsızlıkla bekleyip canınızı sıkmayın bence
| |
From Forum App |
|
Apple dokunuşları var. Android setbestliği. Güvenlikte de başarı saglamışlar. Pro 6 aldım çok memnunum. Ufak tefek şeyler için dert etmiyorum ama mutlaka düzenleme yapmaları lazım. Herşey Çin pazarı değil. O zaman satmasınlar. işini düzgün yapmıyorlar. bizde usulüne göre yol gösterici olmak istiyoruz. bundan sonra başka telefona da para vermem
| |
From Forum App |
|
xTitan create on 2017-04-02 08:02 konu güncelleme sevdalısı olmak değil ki cihazımdanda memnun olmadığımı söylemedim. flyme arayüz ilede bir sorunum yok. Hatta her platformda bu markayı ve arayüzü savunuyorum. Güzel bir iş yapmışlar ama bizi teknolojinin gerisinde bırakıyorlar. bazı uygulamalar minimum android 6 istiyor kullanamıyorum. Güncelleme takvimi yayınlıyorlar sonra verdikleri tarihlere uymuyorlar ve sürekli ileri atıyorlar. arkadaşlarında söylediği gibi stabil sürümlerimiz bile %100 türkçe değil. | |
From Forum App |
|
mustafagonul create on 2017-04-02 14:51 benimde samsung vardı hiç memnun değildim bundan sonra hayatta samsung falan almam alırsam inşallah normal sürümde türkçe yaparlar ama ben saten farklı hava durumu kullanıyorum benim için sorun yok hocam | |
From Forum App |
|
mesela takvim. Inan S6 Samsung var. Bunun kadar memnun değilim.
| |
From Forum App |
|
Bu Sürüm Türkçe değil
| |
From Forum App |
|
mustafagonul create on 2017-04-01 23:42 g beta türkçe hocam | |
From Forum App |
|
Hersey guzel. Android 10da ciksa onemli degil. Flyme 6yi guncel ve kullanisli tutsalar daha iyi. eksik cok.
takvim widget ekrandan surekli kayboluyor. bazi menuler hala cince aklima gelmeyen bir suru sey | |
|
|
Bu kadar yavaş olduklarını bilsem Meizu yu tercih etmezdim. Sürekli yeni model çıkartıyorlar ama var olan modellerde hiçbir ilerleme yok. Yazık.
| |
From Forum App |
|
10