e-posta hesap kurulumuMerhaba arkadaşlar, mx6 kullanıcısıyım. 5.2.2.0G yüklü. sonu hotmail.com.tr ve Outlook.com olan mail adreslerimi telefonun e-posta uygulamasına tanıtamadım. gmail adresi sorunsuz kuruldu ama hotmailler sıkıntı google dan biraz araştırdığım da hep 'Android telefonlarda e posta kurulumu' başlıklı içerikler çıkıyor, meizu ile ilgili birşey bulamadım. sorun neyden kaynaklanır sizce
| |
|
|
orhankeskin replied at 2017-06-01 16:27 Merhaba , bağlantı noktası portunu : 995 - yada 25 olarak deneyiniz. Gelen Posta Sunucusu (POP3): pop3.live.com (Port 995 olarak değiştirilecek) Giden Posta (SMTP): smtp.live.com (Port 25 veya 587 olarak yapılandırılacak) | |
|
|
arkadaşlar, ben bu sorunu aşamadım. Outlook uygulaması ile idare ediyordum ama rehber senkronizasyon sorunları ile karşılaşıyorum şimdi de. ben herşeyi internette yazıldığı gibi yaptığım halde kurulumu yapamadım. sizce sorun nedir??
| |
From Forum App |
|
hasap ayarlarını yaparken giden kutusu ve gelen kutusu ayarlarını eksiksiz ve doğru yapmalısın. pc de outlook programında mail açarken yapılan ayarlatla aynıdır. eğer programda açıksa ordaki ayarlara bakıp yapabilirsin
| |
From Forum App |
|
3