Telefonu rootlamanı root lamakTelefona root atmak zararlımı? yada ne gibi faydaları var? Meizu larda root nasıl atılır? Lütfen daha önce root yapanlar ve bilenler bilgilerini paylaşsın.
| |
|
|
SametUnal create on 2017-02-18 02:04 verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.. | |
From Forum App |
|
gkmnsvm create on 2017-02-18 01:39 kullandığınız uygulamalara bağlı ben eski telefonumda hiç bir sorun yaşamadım.. kimisi bir şeyler yaparken telefonu hard brick yapabilir kimiside rahat rahat kullanabilir bu kişinin kullandığı uygulamlarca değişir.. | |
From Forum App |
|
SametUnal create on 2017-02-18 01:24 teledona root atınca benim bildiğim garantiden çıkıyor telefonun zaten garantisi yok endişem yanlış birşeyler yapıp telefonu bozmak bu tarz bozulmalara sebep oluyormuş ara sıra bu doğrumu. | |
From Forum App |
|
ama benim tavsiyem biraz araştırın derim çünkü bi sıkıntıda telefonda sorunlar yaşayabilirsiniz..
| |
From Forum App |
|
https://youtu.be/f-qSkUR957M bu videodaki gibi atabilir ve kaldırabilirsiniz
| |
From Forum App |
|
root kullanmana bağlı bişey sistem dosyalarıyla çok uğraşmassan sıkıntı çekmezsin faydaları çok rootla çalısan uygulama var istersenin google yazıp bulabilirsiniz wifi şifre kırmadan tutunda reklam engelleyici ve bir çok şeyi bulabilirsiniz..
| |
From Forum App |
|
6