Ekran ikonlarının üzerinde bildirim sayısıEkran ikonlarının üzerinde ana ekranda bildirim sayılarının görünmesi bence çok hoş olurdu. Diğer bazı markalar bunu kullanıyor. Acaba meizu firması da bir sonraki sürümde bunu uygulayabilir mi? Moderatör arkadaşlar bu konuyu da yazsalar belki uygulamaya geçer. Resimdeki örnek gibi.
| |
|
|
2. kez başıma gelen bir sıkıntı mı daha yazayım buraya, bu da bildirimlerle ilgili olduğu için tekrar bir başlık açma gereği hissetmedim.
normalde bir bildirim geldiğinde o uygulamanın sembolü telefonda sol üst köşede görünüyor, telefonu dün akşam şarja taktım, sonrasında şarjdan çıkarıp baktığımda herhangi bir bildirim yoktu, bu sabah kalktığımda yine herhangi bir bildirim yoktu ancak az önce watsappa girdim ve biranda mesajlar gelmeye başiadı ve bu gelen mesajların hepsi dün öğlen saatinde yazılmış mesajlardı. dün gün boyunca bana watsapptan gelen hiçbir mesaj için ne bildirim geldi ne de mesaj olduğunu gösterir watsapp ikonu sol üst köşedeydi. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ve varsa çözümü hakkında yardım rica ederim. | |
|
|
HDBOAS create on 2018-11-08 09:46 teşekkürler Aynen biraz sabir edecegiz hocam | |
From Forum App |
|
fatihaksoy replied at 2018-11-08 00:28 desteğiniz için teşekkür ederim. bekleyeceğiz öyleyse | |
|
|
HDBOAS create on 2018-11-07 11:13 bende mail atacam konuyla ilgili | |
From Forum App | |
HDBOAS create on 2018-11-07 11:13 7.0.1.0 G surumunde yok hocam. ne denediysem ikonlar gelmiyor. ama Çin surumde acik anlamadim.. diger surumde gelir merak etmeyin | |
From Forum App |
|
HDBOAS create on 2018-11-07 11:13 gün icinde deneyip tarafiniza dönüş yapacağım... | |
From Forum App |
|
fatihaksoy replied at 2018-11-03 00:19 7.0.1.0G kullanıyorum telefon m6. bildirimler uyarılar vs herşey açık ancak ikonlar üzerinde görülmüyor malesef. ne yapmam gerektiğini de bir türlü bulamadım. | |
|
|
HDBOAS replied at 2018-11-02 14:54 Flyme 7 kullanıyorsanız onun içine geldi. | |
|
|
bütün bildirim uyarıları vs açık durumda ama dediğiniz gibi kırmızı nokta şeklinde de bildirim yok malesef, bunu aktifleştirmek için ne yapabilirim? bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?
| |
|
|
yeni güncelleme ile ikonların üzerinde sayı belirtmesede kırmızı nokta şeklinde bildirim gözüküyor
| |
From Forum App |
|
15