Meizu Türkiye Distribütör SorunuArkadaşlar çokta ilgili ve alakalı olmayan dijitalmarket firması artık yok ve Meizu konusunda yalnız kaldık.
| |
|
|
arkadaşlar bende m3 max var soyle bır sorunum var cıhaızm çince ve İngilizce a surumu yuklu bunu global surume nasıl cevırıcez yardımcı olursanız sevınırım saygılar...
| |
|
|
cihazın a mı g mi olduğunu nasıl anlıyoruz ?
| |
|
|
用户5203771972 create on 2017-08-13 20:57 A versiyon mu? yoksa G mi? Birde nasıl bir hata alıyorsun? | |
From Forum App |
|
mx5 cihacima son sürügünceleme geldi güncelemeyi indirdim zik dosyasinda suan kurulumunu yapiyorum günceleme olmuyor yardimci olursaniz sevinirim.
| |
From Forum App |
|
burak_dalci replied at 2017-06-05 23:05 telefonunuz kilitten hiç mi cıkmıyor yoksa cıkıyor KISITLI gibi mi coğu uygulama gözükmüyor mü ? | |
|
|
iyi akşamlar. Telefonum meizu mx5 ve global flymeos 6 beta versiyon mevcut. Dün akşam itibariyle cebimde taşırken telefon kilitlendi diye bir yazı çıktı ve flyme şifresi istiyor giriyorum kabul etmiyor. Bilinmeyen hata diyor. Br çözümü ya da fikri olan var mıdır.
| |
|
|
Thebagci create on 2017-03-26 00:15 güncel dijital meizu telefon lara bakmiyorki nereden çıkarıyorsunuz,. | |
From Forum App |
|
yasin_kelepce create on 2017-03-25 18:17 Eyvallah Yasin kardeşim sağolasın verdiğin bilgi için önemli bir detay bu bende bakıp araştırayım bakalım güncel dijital demek bundan sonraki yetkili muhatabımız öyle mi? | |
From Forum App |
|
Thebagci kardesim dogru soyluyorsun reeder firmasiyla olan anlasma hayata gecirilmemis.o yuzden bu konu pesine dustum. cihazi aldigim green store yetkililerine sordum meizunun distributor firmasi artik (guncel dijital) olmus.digital marketten kat be kat daha iyiymis.siteye girip cihaz garanti sorgulamasi yapabiliyorsun.ayrica arizali urun icin sistemden form indirip dolduruyorsun sorada kargo numarasiyla ucretsiz teknik servise yolluyorsun.ariza takibi yapabiliyorsun.umarim bu bilgiler isinizi gorur
| |
|
|
Thebagci kardesim dogru soyluyorsun reeder firmasiyla olan anlasma hayata gecirilmemis.o yuzden bu konu pesine dustum. cihazi aldigim green store yetkililerine sordum meizunun distributor firmasi artik (guncel dijital) olmus.digital marketten kat be kat daha iyiymis.siteye girip cihaz garanti sorgulamasi yapabiliyorsun.ayrica arizali urun icin sistemden form indirip dolduruyorsun sorada kargo numarasiyla ucretsiz teknik servise yolluyorsun.ariza takibi yapabiliyorsun.umarim bu bilgiler isinizi gorur
| |
|
|
25