meizu cihazlarda LTE band20 ve ban8 frekansı neden yokMeizunun birçok modelinde band 20 frekansı desteklenmiyor,aynı şekilde band 8 frekansıda kapalı,bunların yazılımla açılabileceğini umuyorum,konuyu meizuya iletebilirsek sorunu çözebileceklerini düşünüyorum,meizu m2 note kullanıyorum ama farketmiyor çoğu cihazında bu frekanslar kapalı,bu konuda meizunun dikkatini çekmemiz lazım
| |
|
|
fatih ustam bu olayı meizu çözmezse mediatek e mesaj yazalım band editor gibi bi uygulama versinler veya nasıl açılacağını göstersinler,meizu modem dosyasının içinde ufak bi oynama yapacak bu kadar zor olmaması lazım dimi ama,gelecek sürümü görüp ona göre hareket edelim,iyi akşamlar
| |
|
|
fatihaksoy replied at 2016-11-07 02:32 eyvallah ustam,bombardımana tutalım ) | |
|
|
User483447564 replied at 2016-11-06 21:48 artık çözeceklerdir ana konuya yazdım , : http://forum.flymeos.com/forum.p ... mp;fromuid=17520841 > link uzun ama idare edin | |
|
|
İnşallah şu frekanslar açılırda 4g olayında rahata ereriz,çok canımızı sıktı bu durum
| |
|
|
User483447564 replied at 2016-11-06 16:07 genelde teşekkür maili alıyorum.. bazen ses seda çıkmıyor ama gelen sürümde düzeliyor | |
|
|
fatih bey merhaba,konuyla ilgili bişey soracam,siz bu sorunları iletince meizu olumlu yada olumsuz geri dönüş yapıyormu.
| |
|
|
User483447564 replied at 2016-10-30 12:35 rica ederim usta ne demek. bu gelen surumde duzelmezse iletiriz. | |
|
|
çok iyi olur fatih bey teşekkürler,
| |
|
|
konuyu ayrica iletecem olmamasinin nedeniyse Çin'de o frekanslarin kullanilmamasi olabilir.. umarim konuyu cozerler tesekkurler
| |
|
|
9